Компания МУК - авторизованный дистрибьютор компьютерной техники


Авторизованный дистрибутор


Каталог
Наши вендоры
Вакансии
Тендеры
Журнал MUK Review
Поиск по сайту
Поиск по каталогу

Каталог продуктов и сервисов


Політика конфіденційності та умови використання

Я згоден з умовами конфіденційності і дозволю використовувати мої персональні дані на законних засадах.

 

Персональні дані

На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, в тому числі, на перевірку зазначеної в реєстраційній формі інформації.

 

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – правило, яким користуються всі співробітники нашої компанії, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту та додатку.

 

Як ми збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію.

 

Розголошення та передача даних

Інформація, яку ми збираємо, використовується виключно на сайті та в додатку виставки, а також у сервісах, які мають відношення до організації заходу. Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту  інформацію лише у випадках, визначених чинним законодавством України.

 

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

Следите за нами в социальных сетях —